Debrecen futárszolgálat

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Értéknövelt

Értéknövelt szolgáltatás


FUTIKA Futárszolgálat, mint debreceni futár: mindent megtesz azért, hogy értéknövelő szolgáltatásaival még hatékonyabbá tegye küldeményeinek kézbesítését, és ezzel növelje az Ön üzleti lehetőségeit. Amennyiben a felsoroltakon kívül további igényei lennének, úgy keressen bizalommal, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást.
Késői árufelvétel
Debreceni FUTIKA Futárszolgálat  lehetőséget nyújt 17.00 óra utáni felvételre, külön díj ellenében. Megrendelését kései felvételre az árufelvétel napján, legkésőbb 15.00 óráig teheti meg debreceni feladás cím esetén.
Időgarantált kézbesítés
Expressz kézbesítés aznap, illetve következő munkanapon, belföldön, előzetes egyeztetés alapján.
Időintervallumon belüli leadás
Megbízó kérésére egy meghatározott időintervallumban (minimum 1 óra) kézbesítjük a küldeményt.
Adott napon
Küldeményét nem csak a következő napi szállítással, hanem egy jövőbeni szállítási dátummal is átadhatja számunkra. Az esedékesség napjáig tároljuk csomagját.
Hétvégi kézbesítés
Küldeménye kézbesítését akár hétvégére is kérheti előzetes egyeztetés alapján
Utánvét beszedése
Lehetősége van arra, hogy kézbesítéskor az áru fuvarlevélen feltüntetett értékét beszedjük a címzettől majd azt a feladó bankszámlájára utaljuk, akár expressz átfutási határidővel.
Tételes átadás
Szállítólevél, vagy más csatolt dokumentáció alapján, a csomag tartalmának darabszámra történő átadása. Ezzel a szolgáltatással mindenféle utólagos reklamáció elkerülhető a feladó és a címzett között.
Okmány visszaforgatás
Megbízó szállítási dokumentációt (számla, vagy szállítólevél) leigazoltatjuk a címzettel, majd azt a feladónak visszaküldjük.
Visszáru, csomagcsere
Küldeménye kézbesítésekor a címzettől felvesszük, majd a feladó részére eljuttatjuk a hasonló díjkategóriába eső visszaszállítani kívánt terméket.
Beszállítás saját vagy 3. cím telephelyére
Árufelvétel (pick up) előzetesen meghatározott helyen, majd a küldemény beszállítása megbízó, vagy tőle független bármely 3. fél címére. Ezzel a szolgáltatással az árubeszerzését is ránk bízhatja.
Térfogatsúly
Azon megbízások esetében, ahol az 1 m3-re eső fajlagos tömeg kisebb, mint 167 kg, ott az un. térfogatsúly számítás alapján kerül a fuvardíj meghatározásra. A térfogatsúly (kg) = magasság (cm) x hosszúság (cm) x szélesség (cm) / 6000.
Túlméretes küldemény szállítása
Egy adott csomag körmérete maximum 160 cm lehet, leghosszabb mérete maximum. 210 cm. Ettől eltérő méretű küldemény szállítására egyedi megállapodás keretében van lehetőség.
Túlsúlyos csomag szállítása
Gyűjtőfuvarozásra maximum 30 kg/csomag tömeghatárig veszünk fel megbízást. Amennyiben ezt meghaladó csomagot szeretne a megbízó feladni, úgy azt  egyedi megállapodás keretében, vagy raklapon történő szállításként kezeljük.
Küldemény biztosítása
Belföldön minden küldeményét 50.000 Ft-ig előzetes igénybejelentés nélkül is biztosítjuk, de maximum a beszerzési számlával igazolt nettó árig. Magasabb értékre külön igény esetén tudunk biztosítási fedezetet nyújtani.
Csomagolás
A küldemény adott szállítási útvonalnak megfelelő csomagolása mindig feladó kötelessége, azt a futárszolgálat átcsomagolni, kötegelni, a csomagolást javítani nem köteles. Amennyiben ezt mégis megteszi, úgy annak költsége megbízót terheli. Külön megállapodás keretében, vállalunk csomagolási szolgáltatást is.
Kézbesítés bizalmasan
Kizárólag a csomagon megjelölt személynek adjuk át küldeményét, amely során a címzett személyi okmányait ellenőrizzük.
Címzett értesítése a kézbesítés idejéről
Kézbesítés előtt telefonon vagy sms-ben tájékoztatjuk a címzettet a kézbesítés várható időpontjáról, hogy a címzett jobban tudja tervezni a saját idejét.
Kézbesítés várakozással
Amennyiben a címzett a saját áruátvételi rendjéből kifolyólag a küldeményt a megérkezéstől számított 15 percen belül nem veszi át, úgy várakozási díj kerül felszámításra.
Átirányítás
Lehetősége van akár a feladónak, akár a címzettnek a fuvarlevélen szereplő adatokhoz képest eltérő címre kérni a küldemény kiszállítását díjmentesen, a kézbesítés megkezdéséig.
Rakodó/emeletre szállítás
Abban az esetben ajánljuk az emeletre szállítás/rakodó kiegészítő szolgáltatásunkat, ha a küldemény egy ember által már biztonságosan nem kezelhető, kézbesíthető (túl nagy a csomag tömege és/vagy mérete) vagy nagy mennyiségű árut kell lifttel nem rendelkező épületbe szállítani. Ilyenkor rakodói, illetve emeletenként plusz díjat számolunk fel a szállítási díjon felül.

debrecenifutar.hu

Csomagfelvtelé, dokumentálás, szállítás.


 Felvétel megrendelése:

   * A futárszolgálat képviselője egy 3 példányos fuvarlevél kitöltése után veszi át az árut, csomagot a Megbízótól.
   * A Megbízó köteles minden olyan információt felvezetni a fuvarlevélre, amelyek a csomag kiszállítás zökkenőmentes megvalósításához feltétlenül szükségesek (pl: pontos név, cím, telefonszám, nyitvatartási idő, bérmentesít megjelölése), valamint a speciális utasításokat (pl: okmány visszaforgatás, áruérték beszedés), amelyek teljesítését a FUTIKA Futárszolgálattól elvárja.
   * A nem megfelelően kitöltött fuvarlevelekből származó esetleges kár a Megbízót terheli.
   * A futárszolgálat képviselője tartalmi vizsgálat nélkül, lezárt, sértetlen csomagokat vesz át fuvarozásra és azokat lezártan, tartalmi vizsgálat nélkül szolgáltatja ki a címzettnek.
   * Futárunk köteles figyelmeztetni a Megbízót, ha az áru csomagolása a kereskedelemben szokásosnak nem felel meg vagy sérült. A "
Törékeny " jelzés gondosságra int, de nem védi az árut. Amennyiben a Megbízó nem gondoskodik a csomagolás és/vagy az áru cseréjéről, úgy a Megbízott képviselője ezt a tényt rávezeti a fuvarlevélre, ami az esetleges reklamációt kizárja.
   * A csomag- árufelvétel igazolásaként a mindkét fél által aláírt fuvarlevél egy példánya, a Megbízónál marad.

 Csomag biztosítás
A Megbízott minden egyes csomag esetén, a neki felróható károk esetére - a gondatlan,
szakszerűtlen kezelésből eredő sérülések, a csomag- áru részleges, vagy teljes elvesztése, vagy
megsemmisülése esetére - kártérítési fedezetet (csomag biztosítás) ad a Megbízó javára, max 50.000Ft-ig.
Magasabb összegű, külön biztosítás megkötése a Megbízó feladata, költsége.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz