Debrecen teher futár

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tehertaxi, házhoz szállítás szállítás.


Tehertaxi, taxi teher, bútorfutár.

Cégünk vállal
akár azonnali szállítást, amennyiben van szabad kapacitása.  

Mikor ajánljuk?

Amennyiben Ön
nek csupán egy- két bútordarab vagy háztartási gép szállítására van szüksége, esetleg a most vásárolt bútort akarja házhoz szállíttatni, legcélszerűbb tehertaxi szolgáltatásunkat igénybe vennie. Tehertaxi szolgáltatás  1500 kg teherbírású >> gépjárművel << akár bútormozgató sofőrrel ( rakodó nélkül ) lehet igénybe venni. 1-2 órás időtartamra, kedvezményes fix díjjal, amennyiben van szabad kapacitásunk azonnal, ellenkező esetben előrendelési idővel.  

Rakodótér >> méretei <<
       

Tehertaxi Debrecen és vidékre egyaránt.
Tehertaxi előnye, hogy ebben az esetben nem kell rakodási díjat fizetni, hiszen vagy a Megrendelő önállóan meg tudja oldani a pakolást, vagy előfordul, hogy nincs is rá szükség. Apróbb fizikai segítségre, a tehertaxi sofőrjét is meg lehet kérni. Tehát Debrecenben csak a teherautó díja, vidékre + a tehertaxi kilométer díj fizetendő.
További előnye, hogy a tehertaxi utasfülkéjében, Megrendelői részéről, 1-2 személy utaztatható is, amit érdemes kihasználni! Így, nem kell személyautóval, tömegközlekedési eszközzel a teherautót követni, és/vagy megspórolható a személytaxi díja is.


   

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz