Szerezzen be kedvezően bútorokat

blum konyhai kiegészítők

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Metabox - BLUM - Konyhai vasalatok, fogantyúk, fióksínek!
Metabox, BLUM, Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet. Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok, kilincsek.
Vasalat Express
BLUM Fiókok (Metabox fiókok és alkatrészeik) / BLUM Metabox kiegészitők. Metabox Blumotion(fiókfékező mechanika)Z70.0320. Állapot: Raktáron
Tandem - BLUM - Konyhai vasalatok, fogantyúk, fióksínek!
Tandem, BLUM, Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet. Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok, kilincsek.
Mozgatástechnika, Blum - Blum - Konyhai fémrács ...
Mozgatástechnika, Blum, Blum, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat!
Fiókosztók, belső rendezők - Blum - Konyhai fémrács ...
Fiókosztók, belső rendezők, Blum, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat!
Konyhabútor kiegészítők – munkapult led világítás
Konyhabútorba építhető konyha kiegészítő számos formával és funkcióval rendelkeznek, Konyhabútor munkapult szenzoros led energiatakarékos pultvilágítás.Blum automata konyhai fiókok.Egyedi konyhabútorgyártás beépítve 14 nap alatt,ingyenes helyszíni fe
Térnövelő vasalatok - Blum - Konyhai fémrács? Fiókrendszer ...
Térnövelő vasalatok, Blum, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat!
Blum Legrabox fiókrendszer és fiók kiegészítők
Blum Legrabox fiókrendszer és fiók kiegészítők. A LEGRABOX olyan sokoldalú, mint maga az élet, így minden lakó- vagy felhasználási területen alkalmazható. A bútorszerelvény webáruház igen széles kínálattal rendelkezik.
Blum Clipés Clip top kivetőpántokhoz szerelőtalpak ...
Blum Clipés Clip top kivetőpántokhoz szerelőtalpak - bútor szerelvény és konyhai alkatrész A fióksín és a vasalat felel a fiók könnyű és egyszerű használhatóságáért. A sín működésének lényegét a kivetőpántok képezik.
Fogantyúk | Bútorkiegészítők | Bútorszerelvények és Bútor ...
Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.